Organitza: INEC (Institut d’Enginyers de Catalunya)
Com cada any, l’INEC organitza iGenium, la trobada anual de l’enginyeria Catalana. Enguany, iGenium’14 ha tingut lloc a l’Alimentaria, a l’espai The Alimentaria Hub Trends & Innovation, i per l’ocasió, s’ha organitzat una interessant taula rodona sobre Innovacions de l’enginyeria a la cadena d’alimentació.
Així, sota el títol “Innovació, valor afegit i tendències a la indústria alimentària” hi han participat:
–Santiago Bellmunt ( Enginyer Agrònom PepsiCo): el valor afegit i els condicionants tant empresarials com de l’entorn que s’han de donar per tenir èxit ( exemples com Lays, sopes fredes, etc.)
–Manel Nesweda (Enginyer Industrial en Organització – Clúster Packaging): Els elements relacionats amb el packaging: films, tintes, propietats, tipus d’envasos, etc.
–Daniel Oliach (Enginyer de Forest – Centre Tecnològic Forestal de Catalunya), que parlarà sobre la innovació en la tòfona.
–Daniel Tarragó (Enginyer de Telecomunicacions – Sistemes Electrònics Progrès): optimització dels recursos hídrics i altres nutrients
Modera l’acte: Pere Gaviria, sotsdirector de Valor Afegit- TV3
La inauguració de la taula rodona ha estat a càrrec del president de l’INEC, Carles Martin i la cloenda a càrrec de la delegada de Lleida, Conxita Villar